Skip to main content

Tandlægerne Brinck Seidelinsgade bliver en del af TANDLÆGEHUSET Hjørring

Dato: 01.07.23

Det er med stor glæde at vi nu kan meddele, at Tandlægerne Brinck Seidelinsgade, per 1. september 2023 bliver en del af TANDLÆGEHUSET Hjørring.

Klinikken overtages af tandlæge Mads Kortegaard som har været ansat som tandlæge hos Tandlægerne Brinck Seidelinsgade siden februar.

Mads Kortegaard er uddannet i 2011 fra Århus Tandlægeskole hvorefter han har arbejdet 6 år i udlandet og siden 2017 som tandlæge i TANDLÆGEHUSET Hjørring. I 2018 blev han medejer af TANDLÆGEHUSET Hjørring og overtager per 1. august 2023 TANDLÆGEHUSET Hjørring som eneejer.

Det er ønsket at drive klinikken videre på samme måde som hidtil med endnu flere behandlere til at tage imod vores mange trofaste patienter. Da Sparekassen Danmark desværre har opsagt vores lokaler, drives klinikken videre på adressen indtil opsigelsesdatoen, hvorefter den i 2024 forventes flyttet til Bispevænget 4, 9800 Hjørring (TANDLÆGEHUSET Hjørring).

Grundet ny lovgivning, må vi ikke beholde din journal uden dit samtykke. Vores patienter vil modtage yderligere besked om journaloverdragelse samt mulighed for godkendelse heraf snarest på SMS eller e-mail. Det er også muligt at henvende sig i receptionen eller at kontakte os på telefon og give samtykke til at vi må beholde journalen. Gives der ikke samtykke til overdragelse af journalen, overdrages denne til Styrelsen for Patientsikkerhed hvor den efterfølgende kan rekvireres.

Ved spørgsmål bedes man kontakte klinikken direkte.

Se vores nyheder

Caroline Kronborg er per 1. april 2024 ansat som tandplejer hos TANDLÆGEHUSET Hjørring/Tandlægerne Brinck Seidelinsgade.
Læs mere her.

Se flere nyheder

Få et uforpligtende tilbud

[contact-form-7 id="1163" title="Contact form 1"]